Välkommen till Business Dog!

Vi på Business Dog arbetar för att hundar ska må bra.

Därför erbjuder vi passning i hemmiljö, hemmamys hos oss samt många härliga dagliga promenader, vi har även hemleverans av hundfoder, en hålller på att uppdatera och utveckla en webbutik samt att vi skräddarsydda tjänster efter dina behov, t.ex. veterinärbesök m.m!

Vissa hundar trivs inte på hunddagis - då passar det bättre att anlita oss eller en dagmatte. De slipper vara borta från sitt eget hem, och tillsammans är vi ute och leker, promenerar och träffar hundkompisar.

Vi har utbildad personal, och går alltid med våra dogwalkers när de är nya i företaget för att stötta, hjälpa och skapa relation emer era älskade hundar.
Men ingen personal beter sig olämpligt med våra kunders hundar. Vi anser att relationen med hunden bygger på förtroende, glädje, uppmuntran och samarbete.

Behöver du hjälp någon enstaka kväll, helg eller något annat kan du höra av dig. Vissa av våra dogwalkers tar emot hundar i sina hem.

Vi ser till att din hund kommer ut och att den lämnas tillbaka i sin trygga hemmiljö.
Efter överenskommelse med dig kan vi tillgodose speciella behov eller olika sammansättningar som passar just dig och din hund. Jobbar du skift är kanske denna typ av hundpassning bästa lösningen för dig.

Du är välkommen att höra av dig till oss på info@businessdog.se eller ringa 0761-62 82 00.

Hjärligt Välkommen!

 

 

Välkommen till vår Facebook sida.

Dogwalkers in action - besök gärna vårt instagram!

Lyoness Ett lojalitetsföretag som ger pengar tillbaka vid varje köp.