Business Dog heter nu Master Dog Sweden!

Vi på Master Dog arbetar för att hundar ska må bra.

Därför erbjuder vi passning i er hemmiljö, hemmamys samt många härliga dagliga promenader. Vi har skräddarsydda tjänster efter dina behov.

Vissa hundar trivs inte på hunddagis - då passar det bättre att anlita oss som dogwalker. Din hund slipper vara borta från sin trygga hemmiljö och du slipper stressa iväg på morgonkulan. Tillsammans är vi ute och leker, promenerar och träffar hundkompisar hela dagarna.

Vi utbildar kompetenta dogwalkers till vår verksamhet, så vill du jobba med din dröm, med våra underbara hundar så är du välkommen att söka till oss. Vi bedriver nu både utbildning och rekrytering av personer som vill arbeta på hunddagis alternativt som Certifierad Dogwalker vilket inkluderar hunddagisföreståndarutbildning där du kan bli egen företagare och driva eget dagis. Vill du komma i arbete så är detta en möjlighet du kanske drömt om att hjälpa och skapa relation med våra älskade hundar. Vi anser att relationen med hunden bygger på förtroende, glädje, uppmuntran och samarbete.

Alla som arbetar för oss ser till att din hund kommer ut och att den lämnas tillbaka i sin trygga hemmiljö.
Efter överenskommelse med dig kan vi tillgodose speciella behov eller olika sammansättningar som passar just dig och din hund. Jobbar du skift är kanske denna typ av hundpassning bästa lösningen för dig.

Du är välkommen att höra av dig till oss på info.masterdog@gmail.com eller ring oss på 0761-62 82 00.

Hjärligt Välkommen!

Välkommen till vår Facebook sida.

Dogwalkers in action - besök gärna vårt instagram!